J u B E d z's FotoPage

By: Zubaidah zyZyPhuS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Friday, 14-Mar-2008 13:56 Email | Share | | Bookmark
I C E C R E A M

akmal,nabihah
ina,lyna,asmah,me,pak tam
Pak su,noit
View all 13 photos...
cuti skolah ari tu, aku n family balik taiping..sepupu kawen..jd, bile majlis dh slesai..kiterowg pn pikir ..nk p mana pas ni..spt biase..zoo taiping laa..maka, kami beramai2 p sane..memeriahkan 'majlis' ..stlh penat lelah kami berjalan dlm zoo tu, beli lah ais krim..bg menghilangkan dahaga dn kelaparan...di sini, jemput lah melihat keenakan kami menikmati ais krim..slurpp..sedapzzzz

aaaaaaaaaaaa



Friday, 14-Mar-2008 13:03 Email | Share | | Bookmark
Pulau L a g e n d a

me-ct-ai
ct-me
LDK
View all 20 photos...
    KPLI - Bina Insan Guru - 4 h 3 m -Aku Paling SUke AktivitI RaftinG , Jungle TreKking kt Bkt BerinGIn, masUk Gua LAndaK , IslaND HopiNg , EagLe FeeDIng...Suke..suke..suke

aaaaaaaaa


Thursday, 7-Feb-2008 10:58 Email | Share | | Bookmark
Institut Perguruan Persekutuan, Pulau Pinang

Aidura,CT,me
Batu Feringi
 
View all 8 photos...
Quote:
Setelah sekian lame aku x hapdet., akhirnyer..aku hapdet gak..cuti chinese new year kan..pulun hapdet... ..Kat sini ade lah bbrp keping gmbar yg sempat aku amik spjg aku kat penang kan..kat sini seronok..nak nak psl makan..yum yum.. ..kawan2 pun best..byk ting tong..




aaaaa



Monday, 7-Jan-2008 08:44 Email | Share | | Bookmark
Bkt Beruntung, R A W A N G

standing from left::ina,mok,azriq,sitting frm left::asmah,awi,me
Bersama our makcik n sepupu
Danish..ee..nakalnyerr
    Sehari sblm keberangkatan aku ke jb, aku n sepapat n geng2 yg lain..telah menyerbu gerai satay makcik aku kt bkt beruntung...gara2 si mok yg teringin nk makan satay..maka aku n ina bw die n kerabat2 yang lain menjamu selera di bkt beruntung (punyerlah jauh nk makan satay... ) Tp mase tu , ojie x dpt ikut sbb ade hal lain..kami rela bersempit2 di dlm krete semata2 nk makan satay makcik kiterowg

    AZRIQ::aku teringat bile ko ckp, tgk betis syam dah mcm satay dh.. ..woo, lpr gle mase tu..MULUT bak bertih jagung..speaker dh merah dh dok seblah mamat ni..tobat aku..

    AWI::dgn pandangan tajamnyer melihat signboard mncari jln pulang.. ..owgnyer pemalu smpi aku naik malu

    BOBO::sonyap ajo..

    ASMAH::mula2, malu2 kucing..dh mula kenal yg lain..huh..pandai dah..



Quote:
(Standing From Left) ina,mok a.k.a bob, azriq,(Sitting From Left) asmah,awi,me


Tuesday, 4-Dec-2007 15:49 Email | Share | | Bookmark
MONSOON CUP 2007 n AIRPORT BEACH >> T E R E N G G A N U

 
baby kudaa..
agak gerun gak arr..
View all 21 photos...

Monsoon cup 2007, Pulau Duyong:::
Code:
p sn time matahari tegak..huh..balik dr monsoon cup..gelap gelita aku..dpt tgk joran ngn perlawanan sailing boat ms tu..tp yg bestnyer..pemenang menangkap ikan..dpt kat budak 20 thn, ikan belukang yg berat hanya 1 kg lebih jer..dpt RM 30 000...pokcik kayo!!!


****

Pantai Airport, Gong Badak :::
Code:
aftr konvo adik aku, adk aku bw family aku p pantai airport.mak aii..ombaknyer...serrammmm...daya penarik kat ctu..kudaa...hehehe..pak kal laa aku berbaju kurung..kalo tak..dh lame dh aku riding kude tu..acehh..
* mary go round jer...




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net